اگر نروم عدم حضور منجر به جلب میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۷ #01613084

سال ۹۱ پس از فوت مادرم جهت تصرف و تملک ما ترک تحت مظلوم نمایی و تزویر زن بابا و‌ زن برادرم بارها با اتهامات واهی به زندانم انداختن تا پارسال ۹۸ شکایت علیه آنها کردم متاسفانه با ارتشا ضابط قضایی منع تعقیب گرفتند و جهت ممانعت از پیگیریم با طرح شکایت کذب و جعل ابلاغات ( بیگناه ) زندانی شدم اکنون بعد آزادی نیز متوجه شدم بدل همان پرونده و اتهامات مجددا ارسال به دادگاه شده رای غیابی محکومیت صادر و دستور جلب سیار برایم صادر شده با ارسال موضوع به دیوان اعاده دادرسی دیروز پذیرفته شده امروز طی بررسی ابلاغات متوجه توطیه ای جدید شدم که شکایت جدیدی علیه ام مبنی بر همان طرح نمودند تا نتوانم اعاده دادرسی را پیگیری کنم سیوال: تا وقوع اعاده دادرسی اگر برای دفاع این شکایت آخری بروم با جلب پرونده اعاده دادرسی شده قبلی دستگیرم میشوم و اگر نروم عدم حضور منجر به جلب میشود چگونه این اشمز و سو استفاده کلاه بردارانه را حل نمایم تا بتوانم اعاده دادرسی و نهایتا حقوق هنگفت سهم الارث خود را که اکنون در مراحل تحریر ترکه می‌باشد پیگیری کنم ...

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود عدم حضور قطعا موجبات جلب را در پی خواهد داشت

توجه داشته باشید که ممکنه بتونید در جلسه اول با سپردن ضمانت ، جلب رو منتفی کنید

سلام.شما قبلا بابت جرمی که مرتکب شدید مجازات ان را تحمل کردید.در حال حاضر نمی توان مجدد به همان جرم وبا همان پرونده شما را متهم نمایند.حتما مشورت کنید قبل از هر اقدامی.

با سلام
به علت تعدد پرونده و عدم اطلاعات کافی از قوانین جاری مملکت پیشنهاد میگردد وکیل بگیرید

عدم حضور قطعا موجبات جلب را در پی خواهد داشت لذا یا خودتان و یا وکیل تان حضور یابند

با سلام
شما می توانید یک لایحه ی دفاعیه تنظیم کنید وهمهی ادعاهای انها را بی پایه و اساس کنید وهدف انهارا جز تهمت وکلاهبرداری
وبالا کشیدن سهم الارث شما در لایحه بنویسید ودرخواست رسیدگی کنید

سلام برای پرونده های جدید از طریق وکیل اقدام کنید وگرنه جلب خواهید شد. ضمنا رسیدگی به موضوع قبلی در دیوان هم مانع رسیدگی به ادعاهای جدید شکات نخواهد بود