میتواند فقط با ادعای گذشت بیش از پنج سال از زندگی مشترک درخواست طلاق به دلیل عقیم بودن زوج با توجه به شروط ضمن عقد به دادگاه ارائه دهد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۸۷ #01555310

با سلام و خسته نباشید .
آیا اگر از زندگی مشترک بیش از پنج سال گذشته باشد و در این مدت تصمیمی جدی برای فرزند آوری بین زوجین گرفته نشده و این موضوع نیز اصلا بینشان در این مدت مطرح نشده باشد . زوجه میتواند فقط با ادعای گذشت بیش از پنج سال از زندگی مشترک درخواست طلاق به دلیل عقیم بودن زوج با توجه به شروط ضمن عقد به دادگاه ارائه دهد؟ یا اینکه باید زوجه در این رابطه مدارک مثبته پزشکی جهت اثبات ادله خود مبنی بر عقیم بودن زوج طی این مدت ۵ سال را به دادگاه ارائه دهد؟
با تشکر فراوان از شما وکلای عزیز .

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام زوجه باید بتواند ادعای خود را اثبات نمایدو نیاز به تایید پزشکی قانونی دارد

این موضوع باید به تایید پزشکی قانونی برسد.

با درود این موضوع باید به تایید پزشکی قانونی برید

سلام .صرف ادعای زوجه مبنی بر فرزند دارنشدن به دلیل عقیم بودن کافی نیست ونیازمند مدارک ومستندات قانونی (تایید وگواهی پزشکی قانونی ) دراین خصوص میباشد.

در صورتی که عقیم بودن شوهر به تایید پزشکی قانونی رسیده باشد زوجه می تواند درخواست طلاق کند

با سلام باید پزشکی قانونی صحت اظهارات شما را تایید کند.

چنانچه شرط فرزند آوری در مدت ۵ سال اول ازدواج به صورت شرط ضمن عقد باشد که به لحاظ تخلف از این شرط حق طلاق ایجاد بشود زوج موظف است به شما وکالت نامه رسمی در طلاق بدهد اما اگر صرف عدم وجود فرزند در ۵ سال زندگی مشترک بتواند دلیل بر عقیم بودن و ایجاد حق برای شما برای جدا شدن باشد،،خیر اینگونه نیست.