آیا دادگاه برا اعسار نمیخواد بدونه تکلیف اپارتمان و پولی که ما دادیم بابت خونه دار شدن چی میشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۴ #01546816

سلام
اپارتمانی از سازنده چند سال پیش خریداری کردم و بعد از مدتی متوجه شدم که طبق قرارداد حق فروش تا اتمام نماکاری نداشتن و البته تا الان هنوز به اون مرحله هم کلا نرسیده و بعد از مذاکرات زیاد قرار بر این شد که چنانچه مالک قرارداد من رو ابطال کرد(چون مالک قرارداد مارو امضا نکرده)به قیمت روز مبلغ رو پرداخت کند و الان باز به مشکل خوردیم و تهدید به ابطال قرارداد کردن و میخاستم بدونم اگه قرارداد رو ابطال کنن بعد از پایان دادگاه حقوقی ایا میتونن اعسار بدن؟(تهدید به اعسار هم کردن)
حتی تهدید کردن که میخان قرارداد مشارکت رو باطل کنن و به نام برادر سازنده بنویسن و سازنده خارج بشه در ظاهر؟(البته زیر توافقنامه اخر مه به قیمت روز باید پرداخت کنن رو برادرشون هم کلا بابت یک موضوع دیگه امضا زدن ولی هر دو موضوع در یک برگه نوشته شده بوده و در جریان کامل هستن)
(حتی تهدید کرده که میگم ورشکسته شدم)
ممنون میشم بگید ایثار یعنی چه در اعسار؟
البته اپارتمان سهم خودشون طبق توافقنامه و تقسیم نامه بوده و البته تو این ساختمان باز کلا چنتارو هنوز دارن و قولنامه های ساختمان دیگه سازنده که فروش داشتن رو هم دارم که از خریدارها پول گرفته.
ممنون میشم راهنماییم کنید
تشکر🌹🙏🏻

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
زمانی که تمکن مالی در پرداخت محکوم به نداشته باشند می توانند دادخواست اعسار بدهند.

با سلام باتوجه به هزینه انجام شده ابطلال قرار داد درست نیست و دوطرف دچار زیان خواهید شد و در صورت عدم انجام تعهد به برادر انتقال داده است

با سلام
اعسار از پرداخت محکوم به حق است و می تواند مطابق با قانون دادخواست اعسار مطرح و دادگاه بررسی و حکم مقتضی صادر می نماید .

در صورت ابطال قرارداد ب دلیل عدم تنفیذ مالک صرفا میتوانیدمطالبه وجه و غرامت را مطالبه نمایید و خوانده دعوی نیز میتواند تقاضای اعسار و تقسیط بدهد

در محکومیتهای مالی محکوم علیه می تواند دادخواست اعسار دهند ولیکن پذیرش ان به نظر قاضی و ادله ای که ارائه می شود دارد

با درود محکوم علیه مبتواند اعسار دهد این که مورد پذیرش قرار گیرد یا خیر باقاضی است که با شهادت شهود، استعلامات ثبتی و بانکی تصمیم گیری خواهد شد.

امکان درخواست اعسار وجود دارد ولی پذیرش یا عدم پذیرش آن بستگی به تشخیص قاضی دارد که با توجه به مالکیت بر چند آپارتمان بعید است اعسارشان مورد قبول واقع شود .