چرا با وجود شکایت من با عنوان ممانعت از حق،کارشناس سه دانگ منزل را متعلق به زوجه معرفی نموده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۷ #01532659

سلام
وقت بخیر،همسرم طلاق گرفته و سه دانگ منزل به نام همسرم و سه دانگ به نام من هستش، بعداز طلاق ایشون کل خونه رو تصرف کرده و من شکایت ممانعت از حق کردم و بعد از کلی دادگاه و ادعای غرامت و خونه هم قسط داره که من چک دادم و اقساطش رو پرداخت میکنم، الان ثابت شده توسط کارشناس سه دانگ به نام من و سه دانگ به نام همسر سابقم هستش، دیروز اس ام اس اومد که قرار منع تعقیب برای خانم صادر شده، و حکمی هنوز بدستم نرسیده، میخوام بدونم تکلیف منی که شکایت کردم و سه دانگ منزلم برای منه چی میشه؟
پرونده در دادیاری مختومه شده.
ممنون اگر زودتر جواب من رو بدید.
با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . موضوع فاقد وصف جزایی بوده و باید دادخواست خلع ید مطرح نمایید .

استفاده همسرتان از ملک به معنی ممانعت شما از حق نیست. اما باید قرار و علت صدور آن را مطالعه کرد و نظر داد

تا رای منع تعقیب به شما ابلاغ نشده . نمیشه اظهارنظر کرد