راه و روش قانونی برای مجاب کردن صاحب این ملک جهت تامین هزینه چگونه می باشد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۲۹ #01517442

ما در همسایگی ما یک مورد ساخت و ساز داریم که سال ها مشغول ساخت و ساز هستند و این باعث ازار و اذیت ما شده، می خواستم بدونم راه و روش قانونی برای مجاب کردن صاحب این ملک جهت تامین هزینه جهت تعویض شیشه های ما به شیشه‌ های عایق صدا چگونه می باشد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شکایتی مبنی بر ایجاد مزاحمت مطرح نمایید .
در خصوص پنجره باید با توافق صورت گیرد .

در این خصوص می توانید قبل از هر اقدام قضایی با متولیان ساخت و ساز پروژه ساختمانی توافق نمایید و اگر اقدامات نامبردگان با ایجاد آلودگی صوتی خارج از متعارف باشد می توانید به اتهام ایجاد مزاحمت شکایت نمائید

باسلام
بهتر است بدلیل ایجاد مزاحمت شما با سازنده صحبت کنید توافق کنید که شیشه شما را تعویض نماید والا از طریق قانونی فقط میتوانید شکایت مزاحمت نماید به احتمال زیاد سازندها جهت جلوگیری شما از شکایت توافق نمائید

به عنوان مزاحمت می توانید علیه ایشان شکایت کنید

سلام صرفا از طریق توافق امکانپذیر است

درود بر شما، در خصوص هزینه‌ی تعویض شیشه‌ها بایستی با توافق اقدام به عمل نمایید، لکن از جهت قانونی می‌توانید علیه ایشان دادخواستی مبنی بر ایجاد مزاحمت طرح نمایید.

دادخواست مزشکایت مزاحمت مطرح نمایید