آیا احتمال عدم پرداخت حقوق از سوی بیمارستان وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۴ #01476444

با سلام . خسته نباشید
من ۲ ماه هست در یک بیمارستان خصوصی مشغول به کار هستم ولی فعلا قرارداد کتبی فی مابین وجود ندارد. بیمارستان بیمه تامین اجتمایی من را واریز می کند اما از پرداخت حقوق سر باز می زند و هنگامی که از حساب داری سوال کردم گفتند که که حقوق به صورت معوقه باقی می ماند و بعدا پرداخت می شود آیا احتمال عدم پرداخت حقوق از سوی بیمارستان وجود دارد و این روش کار کردن می تواند مضرات دیگری نیز داشته باشد
ممنون

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بهتر است قرار داد کتبی تنظیم کنید تا در آینده به مشکل نخورید.

درود
پیشنهاد میشود قرارداد کتبی تنظیم کنید تا از مشکلات آینده جلوگیری کنید

با سلام باتوجه به اینکه حق بیمه شما بطور کامل پرداخت شده است نگرانی از بابت حقوق معوقه نداشته باشید و اگر هم واریز نشود که میشود شما میتوانید حق و حقوق خود را حتی بدون قرارداد کتبی دریافت کنید .

برای پرداخت حقوق شما باید یک سری مراحل طی شود
عجله نکن در ماههای بعد معوفه شما پرداخت می شود

سلام و درود
بهتر است زودتر قرارداد خود را منعقد کنید حتی اگر حقوق دریافت نمیکنید
هرچند در صورت عدم پرداخت و اثبات قرارداد شفاهی میتوانید مطالبات خود را وصول کنید ولی وجود قرارداد اعتبار خاصی دارد
موفق و موید باشید