آیا کسی که بعنوان عضو هیئت مدیره مجتمع مسکونی دادخواست میدهد باید احراز سمت شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۸ #01474439

با سلام و عرض ادب
شخصی بعنوان عضو هیئت مدیره، به شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه وجه ارائه کرده ولی صورتجلسه انتخاب بعنوان عضو هیئت مدیره جهت احراز سمت پیوست دادخواست نیست. شورا هم علیرغم اعلام شفاهی و درج در لایحه، توجهی نکرده و به استناد یک رونوشت ساختگی و غیر مصدق که در جلسه دادرسی و توسط شخص دیگری بغیر از خواهان (خواهان حضور نداشته) ارائه شده و مورد اعتراض هم قرار گرفته، بدون بررسی اصول اسناد حکم به محکومیت داده است.
آیا با توجه به مواد ۵۲ و ۵۹ و ذیل ماده ۳۵۰ آیین دادرسی مدنی میتوان در تجدیدنظر (دادگاه عمومی حقوقی) درخواست نقض رای به دلیل عدم احراز سمت نمود؟
با سپاس و تجدید احترام

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
رئیس هیات مدیره با ارائه مدرک مثبت سمت خود جهت امور و تجدید نظر خواهی اقدام کند

چنانچه شخصی هنگام تنظیم دادخواست فاقد سمت لازمه باشد و این امر برای مرجع رسیدگی محرز و مسلم شود از موارد رد دادخواست و یا نقض دادنامه در مراجع بالاتر میباشد

ذی سمت نبودن از موارد رد دادخواست است.

هیچ کسی بدون سمت قانونی و بدون داشتن مدارک مثبت سمت حق طرح دعوی ندارد

سلام
چنانچه شخصی اصالتا برای شخص خود دادخواست ندهد و با داشتن سمت دادخواست بدهد باید مدرک و دلیل سمت خود را ضمیمه نماید و ارزیابی اینکه این مدرک دلالت بر سمت دارد یا ندارد به عهده مرجع رسیدگی کننده است و اگر شورای حل اختلاف به آن توجه ننمایند می تواند از موارد نقض رای در مرجع تجدیدنظر آن یعنی دادگاه عمومی حقوقی باشد و شما می توانید این مورد را هم به عنوان دلیل اعتراض بیان کنید

با سلام. باید احراز سمت می شده اند و لذا حق تجدیدنظرخواهی برای شما محفوظ است و لازم نیست که حتما به دلایل دکر شده در مواد مرتبطی که شما گفتید باشد.‌