چجوری میتونم حساب بانکی توقیف کنم و ماشین رو؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۵ #01468903

سلام من از کسی که بازنشسته نیروهای مسلح است سه تا چک دارم هر کدوم چکا مبلغ ۱.۷۰۰.۰۰۰ تومان و جمع سه چک ۵.۱۰۰.۰۰۰ تومان میشه چکا ماه به ماه بود که هر سه تاش برگشت خورده آدرس ازش ندارم

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود دعوی مطالبه وجه چک و صدور قرار تامین خواسته و توقیف اموال بدهکار را اقامه و درخواست کنید و پرونده به دادگاه ارسال می شود و قرار تامین خواسته صادر می گردد و پس از صدور قرار تامین خواسته پرونده تامین خواسته به اجرای احکام می رود و شما از اجرای احکام درخواست کنید که حسابهای بانکی شان را توقیف نمایند

با درود
میتوانید با تقدیم دادخواست مطالبه و ضمن همان دادخواست درخواست صدور قرار تامین خواسته نمود و حساب ایشان را توقیف نمود یا چنانچه مالی از وی سراغ دارید معرفی و بازداشت نمود دادخواست به شورای حل و اختلاف ارجاع می‌شود که می‌توان حسب قانون آیین دادرسی مدنی تقاضای اجرای قرار تامین را قبل از ابلاغ درخواست نمود
همچنین می‌توانید از طریق دایره اجرای اسناد رسمی چک را به اجرا گذاشت و حساب‌های بدهکار(محکوم علیه) را توقیف و چنانچه اموال منقول یا غیر منقولی نیز دارد بازداشت نمود، همچنین می‌توان خط تلفن همراه بدهکار را نیز مسدود و بازداشت نمود

باسلام آدرس در بانک که چک از محل آن صادر شده موجود است شما علیه خوانده اقدام نموده و سپس تقاضای تامین خواسته نمایید و تقاضای تاخیر تادیه و هزینه دادرسی

دادخواست بدهید وباتامین خواسته حقوق وی راتوقیف کنید

سلام و درود
با توقیف حساب بانک سپه که معمولا حقوق نیروهای مسلح را پرداخت میکند میتوانید حساب حقوق را توقیف و به وجه مورد مطالبه و تاخیر آن برسید.
در حساب های بانکی دیگر هم اگر وجوهی باشد قابل توقیف است

سلام
می توانید ضمن دادخواست مطالبه وجه چک درخواست تامین خواسته نموده و کلیه حسابهاب بانکی و یا هرمال از ایشان به اندازه طلب تان توقیف نمایید

با سلام
در صورت داشتن شماره تماس هم میتوانید ضمنا برای مسدودی حساب شخص میتوانید از طریق بانک کدملی ایشان را اخذ و اقدام نمایید اگر در سامانه ثنا کدکاربری داشته باشد از طریق کدملی شخص پیگیری خواهد شد