گفتند حساب مربوطه مسدود و پیگیری خواهد شد؛ چطور خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۸۹ #01454200

در تلگرام با یک کانال همسریابی موقت آشنا شدم. یک نفر رو به عنوان مورد معرفی کرد که بعدها مشخص شد همون شخص با اکانتی دیگر است. با شگردهای مختلف در مجموع بیش از پنج و نیم میلیون از من کلاهبرداری کرد و دیگه هیچ جوابی نداد. به دفتر خدمات قضایی مراجعه کردم و شکایت رو ثبت کردم. سپس دستور قضایی صادر شده از طرف دادستان به پلیس فتای شهرستان رو دریافت نمودم و به قسمت پلیس فتای اداره آگاهی تحویل دادم و شرح مفصلی از ماجرا و مشخصات اکانت ها و شماره کارت و نام صاحب کارت رو در برگه شرح واقع توضیح و به همراه پرینت حساب تحویل دادم. گفتند حساب مربوطه مسدود و پیگیری خواهد شد.
سوالم اینجاست که چقدر طول میکشه و چطور خواهد شد؟ صاحب حساب که قطعا در شهری دیگه هست چطور میشه؟ بازداشت میشه؟
چطور من رو خبر خواهند کرد؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به محض جلب به شما اطلاع خواهند داد

با توجه به تراکم پرونده ها زمان قابل پیش بینی نخواهد بود

دروود،میبایست صبور باشید،بعضا دو الی سه ماه طول می‌کشد تا رای صادر گردد.

با سلام
چنانچه در سامانه ثنا ثبت نام نموده باشید روند پرونده قابل رویت خواهد بود لکن امکان پیش بینی زمان وجود نخواهد داشت .

درود
اگر شماره حساب یا کارت اعلام کرده اید مسدود می شود در صورت شناسایی متهم احضار یا جلب می شود.

درود بر شما
باید صبور باشید و‌حضورا نیز پیگیری نمایید . زمان قابل پیش بینی برای تحقیقات وجود ندارد .درصورت نداشتن رمز ثنا ، از طریق دفاتر خدمات قضایی رمز ثنا را دریافت تا در صورت ارجاع پرونده به دادگاه از طریق سامانه عدلیران پرونده را پیگیری نمایید .

روند پرونده و مدت زمان موردسوال شما قابل پیش بینی نیست.