حضانت فرزند بعد ازدواج مادر چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۰ #01448071

سه ساله طلاق توافقی گرفتم پسر ۹ ساله دارم که پدرش نفقه نمیده و سالی نهایتش یه بار میاد ملاقات که اونم پسرم به سختی میره، تصمیم ازدواج دارم و میخوام به یه شهر دیگه برم، تکلیف پسرم چی میشه؟ ضمنا پدرش پارکینسون شدید داره و اصلا نمیتونه از بچه نگهداری کنه

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر پدر توانایی حضانت ندارد با تشخیص دادگاه خانواده حضانت با مادر است حتی اگر ازدواج کرده باشد.

سلام
با اتمام ۹ سالگی فرزندتان راسا انتخاب می نماید که با چه کسی قصد زندگی دارد
برای نفقه نی می توانید اقامه دعوا کنید

سلام
ازدواج مجدد مادر از موانع حضانت فرزند است ولی چنانچه دادگاه مصلحت طفل را در اینکه با مادر زندگی کند تشخیص دهد می تواند آن را کماکان به شما واگذار کند

مطابق قانون حضانت فرزند پس از ۷ سالگی با پدر بوده و در صورتی که توان نگهداری نداشته و مادر نیز تمایل به ادامه حضانت نداشته و اقوام نزدیکی هم وجود نداشته باشد با هماهنگی بهزیستی تصمیم گیری میگردد .