شرایط فسخ قرارداد پیش فروش از طرف فروشنده چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۳ #01444361

با عرض سلام و وقت به خیر
در قرارداد پیش فروش من دو بند وجود دارد که تا حدودی متناقض است. طبق یکی از بندها درصورتی که خریدار به تعهدات عمل ننماید فروشنده می تواند قرارداد را بدون طی تشریفات قانونی فسخ نموده و آپارتمان را به دیگری واگذار نماید. که طبق این بند فروشنده تهدید به فسخ نموده.
در بند بعدی برای تآخیر در پرداخت اقساط و پیش پرداخت بیش از پانزده روز ، سود سالانه تعیین گردیده. بنده پیش پرداخت را نقدا پرداخت نمودم. موعد قسط اول بعد از اجرای فوندانسیون و شروع اسکلت است. که هنوز اسکلت شروع نشده اما فروشنده اصرار به پرداخت قسط دارد و تهدید به فسخ نموده
همچنین ادعا می کند که باتوجه به افزایش بسیار زیاد هزینه ی تمام شده قانونا می تواند در معامله اصطلاحا دبه کند.
سوالم از حضور جنابعالی این است که با توجه به متن این دو بند قرار داد یا مواد قانونی احتمالی موجود می تواند این کار را انجام دهد؟
باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که قرارداد بایستی بررسی همه جانبه شود،چنانچه موعدی تعیین شده است، بهتر است پرداخت شود، در اینصورت حق فسخ برای فروشنده وجود ندارد.

سلام
اگر برای اقساط موعدی معین شده باشد بهتر لست در موعد پرداخت نمایید و بعدا برای مطالبه خسارت اقدام کنید...

با درود فراغوان
اولا بایستی قراردادتان را بررسی نماییم .
اگر شرط پرداخت ایفای تعهد است و تعهد ایفا نشده است فروشنده نمیتواند فسخ نماید .

برادر فسخ یک قرارداد در صلاحیت مراجع قضایی بوده قید جمله ""بدون طی تشریفات قانونی فسخ نموده " صرفا اختیار مراجعه به دادگاه و فسخ قرارداد را میسر میکند حال امکان خواسته زمانیی محقق خواهد یافت که در قرارداد به ان توافق نمودید غیر ان ممکن نیست برای مثال چنانکه در قرارداد توافق به پرداخت وجهی بابت افزایش قیمت مصالح نمودید میتواند احقاق حق کند در غیر اینصورت نمیتواند مبلغی از شما مطالبه نماید غیر این نیز قوانین مربوط به پیش فروش حاکم خواهد بود مفادی مغایر با قوانین ان باشد قابل بحث خواهد بود نهایتا چنانکه نیاز به مشاوره رایگان باشد با شماره 09120914549 تماس حاصل فرمایید

با سلام در مفاد قرارداد پیش فروش باید مطالعه و بررسی کرد. چنانچه هیچ قیدی در مورد فسخ نباشد از عمومات قانون مدنی در مباحث خیارات و فسخ استفاده میشود.