میتوان از این شرکت شکایت کرد و خسارت گرفت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۶ #01443017

سلام و خسته نباشید...
در ۲۵ شهریور ماه پدری در سر کار بر اثر سقوط سازه فلزی سنگین فوت شدند که هیچ گونه تقصیری و بی احتیاطی از طرف ایشان نبوده و مقصر مدیر ایمنی و فرد دیگری بودند و این خانواده تنها نان اور و سرپرست خود را از دست داده و داغدار بوده ایشان یک دختر متاهل دارند و اما دو فرزند مجرد که یکی دختر ۱۵ ساله و یکی پسر ۲۵ ساله که بیکار هم هستند و همسرشان در خانه اجاره ای زندگی میکنند و وضعیت مالی نامطلوبی دارند و با توجه به اینکه قیمت ها بالا هستند و مبلغ بیمه کفاف زندگی و حتی خرید زمین را نمیدهد و تا الان سکوت کرده اند اما کسی به فکر آنها نیست و زندگی سختی دارند .‌.. ایا میتوان از این شرکت شکایت کرد و خسارت گرفت (جز مبلغ بیمه ) و پسر را سر کار برد چه چیزهایی میتوان از مقصرین و صاحب این شرکت درخواست کرد؟ ضمن اینکه هزینه کفن و دفن و مراسمات مرحوم را شرکت مذکور پرداخت کرده... و این شرکت توان مالی قابل توجهی دارد و از شرکت های به نام است... باتشکر

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . درصورتی که شرکت بیمه مسئولیت کارکنان را داشته باشد . بیمه بابت غرامت و خسارت ودیه فوت بر اساس ماههای حرام وغیر حرام دیه پرداخت می نماید . وکارفرما پرداختی نخواهد داشت . سازمان تامین اجتماعی نیز بابت موضوع فوق با توجه به قوانین مربوطه نیز پرداخت خواهد نمود . با توجه به سوابق و تعیین حقوق مستمری . اما اگر کارفرما بیمه مسئولیت نداشته باشد می بایستی خود دیه را پرداخت نماید . حالا با توجه به متن خودتان پرداخت صورت گرفته است . موارد مطروحه و مشکلات قابل پرداخت نیست .

سلام
تنها دیه پدر قابل مطالبه هستش.

دیه پدر قابل پرداخت هست و باید مطالبه شود و ن قانونا و ن اخلاقا درخواست دیگری نمی توانید داشته باشید

دیه پدر نهایتا قابل مطالبه می باشد

سلام با آرزوی بهروزی برای شما ، حق شما بالاتر از دیه کامل برای فوت نیست و نمیشه پیگیری کرد

با توجه به بیمه بودن پدر شما از سوی شرکت صرفا دیه قابل پرداخت خواهد بود لذا شرکت الزامی در پرداخت مبلغ مازاد بر دیه به شما نخواهد داشت