آیا میتواند با همان وکالت نامه، طلاق خودش را بگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۶ #01409075

بنده وکالت در طلاق در دفتر خانه اسناد رسمی دادم، که متن وکالت نوشته هر مقدار می‌تونه بذل کنه و خودشو مطلقه کنه، ضم امین و وکیلم ندارم، حق توکیل دارد،
میخواستم بدونم
۱- اگر زوجه وکیل بگیرد و دادخواست طلاق بدهد، چون وکالت طلاق دارد، اگر من در دادگاه بگویم طلاقش نمیدهم چه میشود؟
آیا میتواند با همان وکالت نامه طلاق خودش را بگیرد؟
۲- چون در قانون نوشته شده وکالت نامه اون حق رو از طرف سلب نمیکنه،
چطور میشه پس وکیل ایشون بگه طلاق میخواد، من که خود شخص هستم بگم نمیخوام،

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله . باتوجه به اعطای وکالت بلاعزل به همسر خود وی میتواند با این وکالت نامه طلاق بگیرد.

طلاق به وسیله وکالت طلاق زوجه، در واقع همان طلاق توافقی است با این تفاوت که شوهر به جای حضور خودش یا داشتن وکیل مستقیم، در اینجا وکیل مع الواسطه دارد.

به عبارت ساده وکالت زن در طلاق به این معنی است که زن از شوهر وکالت دارد در انتخاب وکیل که با حدود اختیارات مندرج در وکالتنامه، دادگاه مراجعه کرده و زوجه را طلاق دهد.

با سلام.
جناب خالقی بله میتوانند. چرا که شما در وکالتنامه حق مطلقه نمودن زوجه را به ایشان اعطا کرده اید

اگر وکالت شما بلاعزل بوده باشد نمی توانید چنین کاری نمایید در غیر اینصورت میتوانید از وکالت رجوع کنید