باید منتظر بمونم که بهم از دادگاه برای وصول دیه پیام بیاد یا باید اجراییه بدهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۳ #01408342

سلام یک ماه پیش دادگاه رای نهایی صادر کرده متهم به پرداخت دیه محکوم شده میخواستم بپرسم که من باید منتظر بمونم که بهم از دادگاه برای وصول دیه پیام بیاد یا باید اجراییه بدم ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
پس از قطعیت حکم باید درخواست صدور اجراییه نمایید...

با درود..
در صورت صور حکم قطعی، پس از ارجاع پرونده به اجرای احکام کیفری، می بایستی با مراجعه به اجرای احکام دادسرا،، درخواست صدور اجراییه را از اجرای احکام کیفری بخواهید..

پس از قطعیت رای باید درخواست صدور اجراییه بدهید

باسلام
در صورت قطعیت رای درخواست صدور اجرائیه کنید.

با درود تقاضای صدور اجرائیه نمایید

سلام، در صورت صدور حکم قطعی به دادسرا مراجعه و درخواست صدور اجراییه نمایید.

درود بر شما، چنانچه رای صادره قطعی شده باشد، بایستی درخواست صدور اجرائیه کنید.