اگر بخوام چند ماه بعد ازدواج کنم؛ آیا امکانش هست که از طریق قانونی مطلع شوند که من عقد کردم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۴ #01337821

سلام من عقد دائم کردم و الان تو عقد میخواهیم که از هم جدا بشیم و به فامیل و بقیه گفتیم صیغه کردیم. و هنوز چند جا از سند ازدواج و امضا نکردیم چون محرم بود و خواستیم عقد مجدد کنیم بعد از محرم. الان قراره جدا بشیم اگر بخوام چند ماه بعد ازدواج کنم ایا امکانش هست که بفهمن من عقد کردم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت عقد رسمی و محضری امکان اطلاع از ان در صورت شکایت یا از طریق دادگاه و.. امکان پذیر میباشد

فقط اگر عقد شما رسمی باشد اداره ثبت احوال و محضری که عقد را ثبت کرده اطلاع دارد

پرسش شما حقوقی بنظر نمی رسد
متوجه نشدن دیگران امری است که به شرایط حاکم بر اطرافیان شما بستگی خواهد داشت
عقد دائم نیز اگر جایی ثبت نباشد جای نگرانی نخواهد داشت

تنها راه شناسنامه شماست که برای حدف نام زوج دو راه وجود دارد

۱: زنی که خواهان حذف نام همسر سابق است باید مردی را بعنوان خواستگار خود معرفی کرده و با مراجعه به یکی از دفاتر ثبت ازدواج و طلاق گواهی سردفتر را مبنی بر خواستگاری و تمایل به عقد از سوی طرفین به ثبت احوال ارائه دهد. در این صورت ثبت احوال نسبت به دادن المثنی بدون ذکر نام همسر سابق اقدام خواهد کرد.
چنانچه زن مدخوله نباشد با گواهی پزشکی قانونی یا حکم دادگاه می توان مستقیما به ثبت احوال مراجعه و با تکمیل فرم های مربوطه تقاضای صدور المثنی نمود. در این صورت نام همسر سابق در شناسنامه درج نخواهد شد. این حکم درمورد مرد نیز جاری خواهد بود.
۲:طرح دعوا به طرفیت ثبت احوال با خواسته الزام ثبت احوال به دادن المثنی شناسنامه و حذف نام همسر سابق از شناسنامه. دادگاه صالح همان دادگاه محل صدور شناسنامه خواهد بود. معمولا این ادعا به همراه ادعای فقدان شناسنامه طرح می گردد. با صدور حکم دادگاه و ارائه آن به ثبت احوال اداره مزبور مکلف به اجرای حکم دادگاه خواهد بود.