برداشت از حساب ضامن چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۲ #01270105

با سلام پدر بنده مستمری بگیر تامین اجتماعی هستن و چند سال پیش از بانک تجارت به نام مادرم وام گرفتن و با گواهی محضری ضامن شدن و الان نزدیک ۱۰ میلیون تومان اقساط عقب افتاده و وام معوق و سررسید شده و بانک هیچگونه اقدام حقوقی از طریق دادگاه و شورای حل اختلاف انجام نداده و مستقیما از بانک تجارت نامه زده بانک رفاه کارگران و الان به اندازه ۱۰ میلیون تومان حساب رو مسدود کرده و الان حقوق پدرم که حساب یارانش هم هست قابل برداشت نیست و پدرم داروی قلب و دیابت مصرف میکنه و الان نمیتونن این داروها رو بخرن چون حسابشون بسته و حق برداشت ندارن ....لطفا راهنمایی کنید که بانک فقط ماهی ۱ میلیون برداشت بزنه و بقیه رو اجازه برداشت بدن تا پدرم امورات زندگیشون بگذره

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام با توجه به اینکه حسابهای جاری که براساس ضوابط و رعایت کامل مقررات و دستور العملهای بانک مذکور افتتاح گردیده است به ترتیب ذیل قابل انسداد خواهد بود:

۱- دستور مراجع قضایی

۲- دستور مستقیم بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

۳- تقاضای مشتری

در خصوص بند۳ ذکر این نکته ضروری است که در صورتیکه مشتری شخصا تقاضای انسداد حسابجاری خود را بنماید بایستی بقیه چکهای مصرف نشده را به شعبه مسترد نماید. لذا اقدام بانک غیر قانونی و میتوانید دادخواست حقوقی ارائه نماید

این موضوع احتمالا در قالب تعهدنامه ای که زمان اخذ وام به امضاء طرفین رسیده پیش بینی شده و بر آن اساس اقدام به برداشت از سایر حسابها کرده اند .