معتقد زمین مال ایشون هست و ما باید به قیمت ارزون به ایشون بفروشیم، چطور میتونیم از ایشون شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۵ #01256459

سلام پدر من یک قطعه زمین با سند مشخص دارد که قصد فروش داره اما عمه پدرم دائما با جو سازی از اونجایی که محیط شهرستان کوچیک هست مانع میشه و مشتری میاد ایجاد مشکل میکنه و جلوی معامله رو میگیره و معتقد زمین مال ایشون هست و ما باید به قیمت ارزون به ایشون بفروشیم چون کنار زمین ما یه قطعه خیلی کوچیک زمین دارند ایشون میخواستم بپرسم آیا این خانم حق این کار رو داره و ما چطور میتونیم طبق چه زیر مجموعه ای از ایشون شکایت کنیم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این خاتن همجین حقی ندارد چون شما مالک هستید به هر میزان که خود صلاح بدانید میتوانید بفروشید و همچنین میتوانید به واسطه اقدامات طرف ماقبل شکایت مطرح نمایید

سلام.شما میتوانید بابت اقدامات ایشان شکایت کنید.