شکایت مهریه از شهر دیگه از اجرای ثبت نموده، باید چکار کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۶ #01143412

سلام بنده یک خودرو خریدم بعدا متوجه شدم که این ماشین بخاطر مهریه توقیف شده شکایت شخص ثالث گذاشتم. شورای حل اختلاف به نفع من رای داد الزام به تنظیم سند رسمی داده به نفع من رای داد شکایت این مهریه از شهر دیگه از اجرای ثبت احکام گذاشته شده است. حالا باید چکار کرد چه مراحلی باید انجام داد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، با عنایت به رای صادره که به نفع شماست، می‌توانید با در دست داشتن مدارک خود به اجرای ثبت مراجعه و تقاضای رفع توقیف نمایید.

باید به اداره ثبت مراجعه و نسبت به رفع توقیف اقدام کنید

با توجه به رای صادره به نفع شما می توانید با مراجعه به اجرای ثبت رفع توقیف خودرو را بخواهید

شما خریدار هستین سند رو تنطیم کنید

درود
با مراجعه به اجرای ثبت مربوطه با مدارکی که دارید نامه رفع توقیف بگیرد۔

بعداز قطعیت رای اجرای حکم را در خواست کن
ولی چنانچه همسر فروشنده مهریشو به اجرا گذاشته علاوه بر الزام به تنظیم سند رسمی به اتهام تبانی باهمسر خود شکایت کیفری علیه فروشنده هم بکن