چطور بدون اطلاع بنده و حضور بند کارشناس رای داده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۵ #01135721

سلام
با شخصی شفاها توافق کردم که برنامه کامپیوتری برایش بنویسم و دستمزد بگیرم. کار را تحویل دادم و ایشان به شورای حل اختلاف شکایت کرده و ادعاهایی کرده و شورا ایشان را بدون حضور من به کارشناس رایانه ارجاع داده اند و کارشناس گفته ۶۰% کار انجام شده. سوال بنده این است که چطور بدون اطلاع بنده و حضور بنده و شنیدن از من کارشناس رای داده؟
و حالا شورا میگه اگر اعتراض داری باید ۳ تا کارشناس تایید کند و اسم و تلفن کارشناس ها بهم دادن.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما به رای کارشناسی اعتراض کنید تا هیئت کارشناسی بررسی نماید

سلام
متاسفانه کارشناس باید با شما جهت انجام امر هماهنگ میکرد و عدم اقدام کارشناس را میتوانید به کانون کارشناسان گزارش نمایید و متعاقبا در خصوص پرونده، اول تقاضای صدور نظریه تکمیلی نمایید اگر نپذیرفتند اعتراض زده و تقاضای تعیین هیات کارشناسی نمایید تا از طریق کارشناسی سه نفره مراتب احراز شود

شما به رای کارشناس اعتراص تا هییت کارشناسی نظردهد

سلام

عدم حضور هر یک از اصحاب دعوا یا وکیل آنان در جلسه دادرسی مانع از رسیدگی و اتخاذ تصمیم نیست.

به طور معمول و در وهله نخست کارشناس یک نفر تعیین می‌شود و در صورت لزوم موضوع به هیات کارشناسی ارجاع خواهد شد «هیات کارشناسی نیز به ترتیب ۳ کارشناس، ۵ کارشناس، ۷ کارشناس، ۹ کارشناس و... می‌تواند باشد.»

سلام.معمولا کسی که درخواست کارشناسی میده حضور داره و حضور طرف مقابل بسته به نظر کارشناس دارد