میتونم با شکایت و از راه قانونی پولمو پس بگیرم یا راهی نیست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۸۲ #01113823

باسلام و تشکر از وقت و دانشی که در اختیار من قرار میدهید؛ چند ماه پیش بنده قصد خرید زمینی را داشتم با پولی که به من ارث رسیده شوهرم گفت که زمین مناسبی پیدا کرده و ده میلیون بیعانه میخواد منم پولو کارت به کارت کردم به خواهرزاده ایشون که توی بنگاه برادر شوهرم هستن ولی بعدش گفتن که فروشنده چند روز مهلت خواسته و بعد گذشت یه مدتی که من هی پیگیری کردم گفتن دیگه منصرف شده و نمیفروشه و من بیعانه رو خواستم گفتن دو سه روز دیگه میده وتا الان که تقریبا سه ماهه هنوز ندادن و هی امروز فردا میکنن.میخواستم بدونم که میتونم با شکایت و از راه قانونی پولمو پس بگیرم یا سرم کلاه رفته و راهی نیست البته رسید کارت به کارتو نگه داشتم و چند مکالمه صوتی ضبط شده که در مورد پس دادن پول هست آیا میشه از طریق قانون کاری کرد؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
ابتدا اظهار نامه ارسال و مطالبه کنید اگر پرداخت نکردند دادخواست مطالبه وجه بدهید.

باسلام شما میتوانید اظهارنامه مبنی بر مطالبه وجه برای ایشان ارسال نمایید درصورت عدم پرداخت وجه علیه ایشان دادخواست تنظیم نمایید‌.

سلام.
بله چنانچه بابت خرید زمینی بوده که انجام نشده میتونید دادخواست استرداد وجه رو از دفتر خدمات قضایی مطرح کنید

با دلایلی که در دست دارید دادخواست مطالبه وجه تنظبم نمایید

بادرود.بله ابتدا بهشون اظهارنامه بدید به مضمون مبلغی به عنوان امانت جهت معامله به طرفیت گیرنده مبلغ.واگر نتیجه حاصل نشد من نظرم خیانت در امانت هست وبافایل صوتی میتونید اثبات کنید .البته اظهارنامه معجزه میکنه وبه مرحله بعد نخواهد رسید

با سلام
قطعا با مدارک و مستنداتی که اشاره کردید،می توانید علیه ایشون دادخواست مطالبه وجه ثبت کنید.ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید،و بعد اگر پاسخ ندادند.دادخواست دهید.

بنا به تفسیر غالب ماده ۲۶۵ قانون مدنی و رویه قضایی، صرف ارائه فیش های پرداختی برای اثبات ادعای شما کافی نبوده و می بایست دلایل دیگری از جمله شهادت شهود داشته باشید و یا تقاضای اتیان سوگند نمایید‌.