آیا دیه راننده مقصر حادثه یوم الادا است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۲۰ #01101049

با سلام و عرض ادب
بنده در سال ۹۸ با ماشین دچار واژگونی شدم و دو سرنشین داشتم، سرنشین ها طول درمان آنها در سال ۹۸ به اتمام رسید و دیه آنها پرداخت شد. ولی خودم که راننده بودم و مقصر اصلی حادثه، طول درمان من تا همین چند روز پیش یعنی بعد از یکسال به اتمام رسید و در تاریخ ۹۹/۰۴/۱۸ خاتمه درمان زدند و نامه پزشکی قانونی رو به بیمه برای پرداخت دیه بردم.
ولی بیمه گفتند که چون راننده هستی دیه شما به نرخ سال تصادف پرداخت میشود و یوم الادا نیست ولی اگر سرنشین بودی به نرخ امسال پرداخت میشد و برای سرنشین یوم الادا میباشد.
الان من باید چه کاری انجام بدهم؟
من که راننده هستم چطور میتونم نسبت به پرداخت اعتراض بزنم و از ۹۹/۰۴/۱۸ که نامه پزشکی قانونی رو به بیمه دادم تا حالا هیچ جوابی به من ندادند و هر وقت هم به دفتر بیمه مربوط به پرداخت خسارت که در شهر ما هستش تماس میگیرم میگن ما نمیدونیم چطوره و همیشه میگن ما اطلاع نداریم و باید از خانم فلانی در دفتر تهران بپرسی و هر وقت هم به دفتر تهران زنگ میزنم که جوابگو نیستن.
اگر همینطور پیش بره مهلت برای اعتراض به مبلغ دیه تمام نمیشه؟
و اصلا من راننده باید کجا اعتراض بزنم؟
پزشکی قانونی که میگه با ما نیست پس باید اعتراض یا شکایت خودم رو کجا بگم؟
ممنون میشم من را راهنمایی کنید. خدا خیرتان بده.

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دیه زمان پرداخت ملاک است نه زمان وقوع حادثه