مجازات جعل اسناد چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۰۰ #01085609

سلام وقت بخیر ، من و یه اقایی با هم دوست بودیم همسرش اومد تو خونه مارو دید بردن دادگاه ارشاد قرار وصیغه واسمون گذاشتن چون تعطیل بود ۵ روز زندان بودیم ،واسه اینکه شلاق نخوریم مجبور شدیم بریم صیغه کنیم و تاریخشو بیاریم عقب توی یک دفتر خانه مطمن ، حالا تو این ماه دادگاه داریم زد و خورد هم کردیم هر سه شکایت کردیم ، آیا میتونن اثبات کنن ما تاریخ صیغه ناممون الکیه؟ و اینکه اگه اثبات بشه مجازاتش چیه؟ و اینکه همون لحظه اگه حکم بدن اجراییه و میریم زندان؟ یا قابل اعتراض هست و ممنوع الخروج نمیشیم؟

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود امکان حبس وجود دارد

با سلام اگر طرف مقابل شما ادعای جعلی بودن سند را بکنه صیغه نامه به کارشناسی میره و بعید نیست که جعلی بودن صیغه نامه اعلام بشه
اما با توجه به اینکه دقیقاچه کسی جعل رو انجام داده و یا موارد جعل مهر ویا امضا و منگنه و ... بوده میزان نجازات فرق می کند اما هر رایی صادر بشه قابلیت تجدیدنظرخواهی دارد و فورا اجرا نمی شود