در صورتی که شخصی بدهکار است روی یک برگ عادی رسید دهد فلان مبلغ بدهکار است سندیت دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۹ #01078563

سلام شخصی تعداد زیادی سکه به بنده بدهکار است میخواهد تعهدی برای پرداخت آنها بدهد. ایشون دسته چک ندارند
سوال من این هست اگر روی برگه ای بنویسند و امضا کنند که فلان تعداد سکه به بنده بدهکار هستن، این سندیت دارد و قابل پیگیری هست حتی بعد از فوت ایشان؟ شما پیشنهاد میکنید من به چه طریق ضمانت بگیرم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بدیهی است که نوشته عادی با امضای شهود و امضا و اثر انگشت متعهد بین طرفین سندیت دارد ولی بایستی دقت نمود که انتخاب قالب و شکل و محتوای این نوشته که آیا اقرار نامه باشد یا ضمانت یا قرارداد دیگر و تعهدات و ضمانت های اجرایی شدن ضمن آن در تامین هدف شما بسیار موثر و تعیین کننده خواهد بود.

بله سندیت داره حتی بعدازفوت ایشان

با سلام
سند دست نوشته سندعادی قلمداد شده و معتبر است اما بهتر است این سند بصورت رسمی ودر دفترخانه تنظیم شود که بهتر و معتبرتر از سند عادی است

با سلام و احترام
تنظیم چنین موردی که دست نویس باشد سند عادی طلقی شده و امکان ادعای جعل و انکار و تردید نسبت به آن در آینده وجود دارد بهتر است در قالب سند رسمی وثبت شده در دفاتراسناد رسمی یا تنظیم قرارداد نزد
وکیل اقدام به چنین امری نمایید

کاغذ عادی دارای سندیت میباشد و قابل مطالبه است بهتر است قرارداد فی مابین توسط وکیل تنظیم شود که بعدا شک و شبه ای در بین نباشد