قرض پول از طریق خرید گوشی و عدم استرداد مبلغ

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۲ #01071667

با سلام، دوست من می‌خواست گوشی بخره، ۷ و نیم میلیون کم داشت و از من قرض خواست. من هم باهاش رفتم به موبایل فروشی و همونجا مبلغ رو کارت به کارت کردم به صاحب مغازه ولی فعلا جعبه و انتقال مالکیت گوشی رو نداده، ولی دوست من دیگه جوابم رو نمیده. الان باید چکار کنم؟ این پول رو هم تا یک هفته دیگه باید به بانک پس بدم ولی اینطوری که معلومه نمی‌خواد پول رو پس بده.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
همزمان با ارسال اظهارنامه اقدام به طرح دادخواست مطالبه وجه نمایید.
در ضمن می‌توانید به فروشنده مراجعه نموده و مالکیت را به نام خود منتقل نمایید و سپس اعلام سرقت نمایید.

با سلام دادخواست مطالبه وجه بابت قرض به طرفیت ایشان بدهید و صاحب مغازه به عنوان شاهد معرفی کنید.

باید ابتدا اظهارنامه مطالبه وجه بدید و اگر پس نداد شکایت مطالبه وجه طرح کنید.

سلام ادله شما از این قرار است اظهارنامه، شهادت شهود، رسید بانکی وجه واریزی که در اظهارنامه هم به آن اشاره کنید، و دادخواست هم با عنوان مطالبه وجه مطرح نمایید

سلام برای دوستتان اظهار نامه ارسال کنید سپس علیه هردو دادخواست بدهید ودر دادگاه از حقوق خود دفاع کنید

با سلام
ابتدا خطاب به دوستتان اظهارنامه ارسال نموده سپس دادخواست استرداد وجه به طرفیت وی طرح کنید.

سلام به طرفیت هر دو نفر دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید