تحت چه عنوانی میتونم سند ماشینو به نام خودم بزنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۶ #01067997

سلام و عرض ادب خدمت وکلای عزیز و مشاورین حقوقی
اینجانب یک خودروی ۲۰۷ تصادفی توسط پدر دوستم خریدم و به ایشان که شغلش صافکاری و نقاشی بود دادم که درست کنند قبلا ام اینکارو کرده بودم و بهشون اعتماد داشتم به همین دلیل به دلیل مشغله گفتم قولنامه رو به نام خودش بزنه یعنی به نام پدر دوستم ماشین در برج ۹ پارسال خریده شده و کل پولش رو به اضافه هزینه قطعات به حساب پسرش ریختم و در برج ۱۱ تحویل گرفتم بیمه خودرو ام در برج ۱ خودم واریز کردم و به نام خودم شد الان که ماشین گرون شده ادعای شراکت میکنه و منم قبول نکردم و رفته از صاحب ماشین وکالت فروش گرفته و با قولنامه و این وکالت فروش از من به عنوان خیانت در امانت شکایت کرده اما در دادگاه منع تعقیب به من دادند و پرونده بسته شد الان میخوام بدونم چیکار باید بکنم
چون میگه ۱۰۰ میلیون بده تا بیام به نامت بزنم
در ضمن بگم اصلا حلال و حروم براش مهم نیست و حاضره قسم دروغم بخوره
ببخشید طولانی بود
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ایا شما پول اولیه خرید را به حساب ایشان واریز کرده اید ببه ان استناد کنید

باتوجه به اصل مالکیت باید دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

در صورتی که بتوانید مالکیت خود را اثبات نمایید می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو را علیه ایشان مطرح کنید

سلام به استناد شهادت شهود و وجه واریزی بر علیه ایشان بصورت حقوقی شکایت نمایید در صورتی که موفق به اثبات ادعا نشدید صرفا میتوانید به استناد مبلغ واریز شده به حساب پسر مطالبه وجه به انضمام خسارت تاخیر تادیه نمایید

با سلام و احترام باید مالکیت خود را ثابت نمایید و بابت تنظیم سند هم میتوانید معامله را اثبات کرده و الزام به تنظیم سند بگیرید بابت اثبات معامله میتوانید مبالغ واریزی و شهود معامله و سایر دلایل و قراینی که بتواند بابت اثبات کمک کند را ضمیمه و طرح دعوا نمایید موفق و پیروز باشید در ضمن بهتر است حتما با وکیل به مدارک خود به صورت حضوری مشاوره کنید یا از طریق سایت با ارایه مدارک مشاوره نمایید موفق و پیروز باشید

با سلام شما باید با ارائه مدارک خود از جمله فیش های واریز بیمه و شهادت شهود دادخواست اثبات مالکیت نسبت به خودرو مطرح نمائید.

با سلام و ادب
با استناد به مدارک موجود با دادخواست تنظیم سند اقدام کنید.پرینت واریزی برای خرید ماشین.پرینت واریزی برای قطعات.بیمه نامه