آیا مستاجر می تواند کلید درب ورودی حیاط را به کارمند شرکتش بدهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۵ #01043382

آیا همسایه مستاجر ما می تواند کلید در ورودی حیاط را به کارمند شرکتش بدهد ؟ از لحاظ قانونی ما میتوانیم از او شکایت کنیم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تردد مستاجر یا هر فردی از طرف ایشان فاقد اشکال میباشد مگر انکه خوف ورود ضرر ببوده باشد که در این صورت باید ضمن اثبات وجود خطر اقدام به منع رفت و امد نمایید

بایستی بیشتر توضیح دهید که ملک به چه صورت است و آیا کلید حیاط ملک شما را در اختیار گذاشته اند یا خیر

با سلام مستاجر و هر فردی که از ناحیه ایشان ماذون است میتواند در محل مورد اجاره تردد نماید. اگر ممنوعیت و محدودیتی در تردد پیش بینی شده باشد بایستی در قرارداد اجاره منعکس شود و از سوی شخص مالک و موجر چنین ممانعتی انجام شود. و سایر همسایگان و مالکین مشاع حق ممانعت از ورود و خروج افراد مرتبط با مستاجر را نخواهند داشت.

دادن کلید به کارمند توسط مستاجر مشکل قانونی ندارد مگر اینکه این امر امنیت ساختمان را به خطر انداخته و یا باعث ایجاد مزاحمت شود.

با سلام
بستگی به شرایط قرارداد اجاره داره
در هر صورت اگر مزاحمت یا خسارتی وارد کرده باشه امکان شکایت وجود داره