آیا قولنامه خرید زمین با امضای فروشنده و وراث در صورت فوت فروشنده باطل است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۱ #01014979

سلام پدر بنده حدود ۲۰ ساله قبل زمینی حدود ششصد متر رو از پدربزرگ مادریم خرید ه و مادر بزرگمم بعنوان فروشنده دوم امضا کردن و پروانه ساخت سال ۸۹ هم موجوده و چون با رضایت کامل طرفین و امضا و اثر انگشت فروشنده و شش فرزند قولنامه تنظیم شده و مبلغی درج نشده چون پدرم پول و صرف ساخت خانه و مخارج زندگی و بیماری ایشون کرده و در عوضش زمین معامله شده اما حالا بعد گذشت ده سال از فوت ایشون چون زمین قیمت و ارزش پیدا کرده به مبلغ حدود یک میلیارد و نیم وراث ادعای مالکیت میکنن و زیر پای مادر بزرگمم نشستن سه پسر و دو دختر یبار میگن جعله یبار میگن صوریه و الانم وکیل گرفتن جهت ابطال قولنامه و تهدید به پس گرفتن امضا میکنن و پول بیشتر میخان ایا قولنامه مشکل داره؟ با اینکه دادگاه رای اول و بنفع ما داده و با اینکه پدر من رو حساب اعتماد و علاقه و داماد بزرگتر با اون خدا بیامرز معامله کردن و زمینم دو سه ملیون بوده و وراث شاهد بودن فقط و کاره ای نیستن و در اون زمان خرج ازدواج و دانشگاهشون و پدرم داده. ممنون میشم کمک کنید و راهنمایی

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز باسلام
قولنامه دارای آثار قانونی خرید و فروش رسمی است یعنی دو طرف خریدار و فروشنده مکلف . کلزم به مفاد قولنامه هستند. قولنامه از زمره قراردادهایی است که با فوت و یا جنون طرفین منفسخ نمی شود و تا ابد الزام آور است. فرزندان فروشنده در شرایطی که شما فرمودند تحت هیچ عنوان نمی توانند ابطال سند قولنامه را بخواهند و اگر هم مطرح بنمایند با رد دعوا مواجه می شوند. در خصوص جعل شما می توانید تقاضای کارشناس خط برای فروشنده و استکتاب برای مادربزرگتان داشته باشید تا خلاف اداعای ایشان را ثابت بنمایید.
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام