آیا کسی اصلا میتونه از طریق هوا به زمین دیگری تجاوز کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۴ #00982019

سلام اخیرا همسایه ضلع شمالی زمین اینجانب اقدام به ساخت و ساز در زمین خود نموده است بطوریکه در طبقه سوم منزلش که بالکن زده حدود ۳۰ الی ۴۰ سانت به زمین اینجانب تجاوز نموده است که وقتی با اعتراض اینجانب مواجه شد این گونه پاسخ داد که اینجانب در صورت ساخت و ساز در زمین خودم تا طبقه چهارم به بالکن او نمی رسم و در این زمینه هیچ مشکلی نیست. سوال من اینه آیا کسی اصلا میتونه از طر یق هوا به زمین دیگری تجاوز کنه؟ آیا استثنائاتی در این زمینه وجود دارد؟ آیا اصلا حد خاصی بر ای تجاوز هوایی به زمین دیگری وجود داره؟ یا اصلا متراژ خاصی یا ارتفاع خاصی برای تجاوز هوایی به زمین دیگری هست؟ خواهشا توضیح جامعی در این مورد ارائه بفرمایید؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در ارتفاع به محدوده شما تجاوز کرده حق رفع تجاوز را دارید

سلام
هر کسی مالک هر ملکی باشد فضای زیر آن و فضای فوقانی آن تا هر ارتفاعی بالا رود متعلق به اوست و هیچ یک از مجاورین نمی‌توانند از فضای مذکور استفاده یا به آن تجاوز نمایند و در صورت تجاوز به ملک شما چه در سطح زمین و چه در طبقات فوقانی و در فضای بالای آن ، شما می توانید تخریب و قلع و قمع آن بنا را از دادگاه تقاضا کنید