فروشنده آنلاین درخواست ارسال عکس کارت ملی دارد آیا اینکار غیر قانونی است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۹۲ #00978562

از فروشگاهی آنلاین بازی خریداری کردم و فروشنده بعد از خرید به من گفت طبق دستور پلیس فتا خریدهای بالای ۴۰۰ هزار تومن باید عکس کارت ملی خریدار رو دریافت کنن بعد به بنده گفتن اینکار بخاطر استفاده خریدار از vpn هنگام خرید انجام میدن سوالم این هست آیا واقعا همچین قانونی رو پلیس فتا اعمال کرده و ارسال عکس کارت ملی به فروشنده امن خواهد بود؟ نکته قابل ذکر اینکه فروشنده سایت هم داره.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق ماده۲۴ قانون جرایم رایانه ای استفاده از vpn که همان استفاده از پهنای باند سایر کشورهاست مجرمانه می باشد و خیلی ساده لوحانه است که پلیس فتا توصیه به کار مجرمانه هم بکنه!!!
به ضرث قاطع می خواد با تصویر کارت ملی شما یک سری امتیازات تحصیل کنه!

قبل از هر گونه اقدام با پلیس فتا موضوع را در میان بگذارید تا از مدارک هویتی شما سوء استفاده نشود

بادرود
بهتر است با برقراری تماس از پلیس فنای محل سکونت خود سوال کنید

درود بر شما، توصیه می‌شود جهت جلوگیری از عواقب امر و سوء استفاده های احتمالی، مدارک شناسایی خود را در اختیار دیگران قرار ندهید.

با درود امکان سواستفاده میباشد، مدارک هویتی خویش را در اختیار افراد قرار ندهید.

با سلام و درود
بهتر است بیشتر دقت بفرمایید.

این عمل غیر قانونی نسیت