برای گرفتن موتور و ماشین خود چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۶ #00976646

سلام
یک سال و پنج ماه پیش بنده خودرویی خریدم که به علت عجله سادگی و نداشتن پول کامل شب رفتم خودرو را تحویل گرفتم با مدارک و قولنامه ای دستی و مبلغ را دادم و قرار شد بنده موتور خود را هم قولنامه ای به ایشان بدهم و دو ماه بعد ۲ میلیون وجه باقی را پرداخت کنم و ایشان ماشین را به نام من کنند. راهی منزل شدم.در مسیر متوجه شدم این ماشین به جای تیپ ۵ ت ۳ می باشد و کارکرد آن با اطلاعات داده شده متفاوت است.با ایشان تماس گرفتم و ایشان گفتند خودرو مال پدرم است و من اطلاعی نداشتم و توافق کردیم که در زمان تحویل از مبلغ کسر شود.
دو ماه بعد هرچه تماس می گرفتم می گفتند پدرم شهرستان است یا مریض است و به بهانه هایی وقت می خریدند. بهمن ماه توسط راهنمایی و رانندگی ماشین را بخاطر مبلغ دو میلیون و هفتصد گرفتند که مال خود ایشان بود. فردایش که برای ترخیص رفتم متوجه شدم خودرو شکایت عدم نقل و انتقال داشته است و تازه متوجه شدم خودرو مال شخص دیگری است. با ایشان که تماس گرفتم گفتند حلش می کنند که نکردند.شماره تلفن صاحب ماشین را پیدا کردم ایشان گفتند از فروش بی اطلاعند و چکی که بخاطر آن شکایت شده مال برادرشان است.با بهانه های مختلف به روزهای متفاوت موکول کردند هر دو و من هم از روی دلسوزی صبر کردم.
حال هم آنها جواب من را نمی دهند هم تا سه ماه دیگر طبق قانون خودرو به مزایده گذاشته می شود.من هم نمی دانم برای گرفتن موتور و ماشین خود چه کاری می توانم انجام دهم و آیا راست می گویند که فروشنده وکالت داشته یا خیر.لطفا کمکم کنید.ممنون
ضمنا چند ماه پیش برای موتور اعلام مفقودی مدارک زدم و مدارک المثنی گرفتم.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتیکه ایشان ماشین متعلق به دیگری را به شمافروختند

ازطرفی هم موتور شما را باحیله و تقلب از دست شماخارج کردند با ارایه مدارک و یا شواهد به اتهام فروش مال غیر و کلاهبرداری ازوی شکایت کنید.
امید است به حقتان برسید

با سلام
باتوجه به توضیحات ارایه شده درصورتیکه ایشان ماشین متعلق به دیگری را به شمافروختند و وکالت در فروش نداشته اند.ازطرفی هم موتور شما را باحیله و تقلب از دست شماخارج کردند با ارایه مدارک به اتهام فروش مال غیر و کلاهبرداری ازوی شکایت کنید.تا به نتیجه برسید

بدلیل کاراکتر بالای سوالتان بایستی فقط از طریق مشاوره تلفنی سوال خود را مطرح نمایید .