رای اومده خوانده به مبلغ حدودا ۲۴۰ میلیون تومان محکوم شده؛ به نرخ روز محاسبه میگردد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۹۸ #00964430

میخوام راهنماییم کنید آیا این مبلغ به نرخ روز محاسبه میشه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به وجه نقد به نرخ روز محاسبه خواهد شد

باسلم بستگی به نحوه دادخواست شما خواهد داشت ممکن است به نرخ تورم بانک مرکزی به شما پرداخت گردد.

بستگی به مفاددادخواست دادخواست ورای صادره دارد.ماده ۵۲۲دادرسی مدنی پس ازمطالبه طلبکاررایادآورشده

با سلام
در مطالبه وجه ، اصل وجه با تاخیر تادیه ان قابل مطالبه میباشد

سلام هر مبلغی که در دادنامه محکوم ب پرداخت شده اید بعنوان اصل خواسته به انضمام خسارت تاخیر تادیه براساس شاخص بانک مرکزی در صورت مطالبه خسارت تاخیر تادیه میبایست پرداخت نمایید

ببینید اگر طلب شما دویست و چهل میلیون تومان بوده قاضی به نرخ روز محاسبه میکند و رای میدهد اگر این عدد رای قاضی است کلیه خسارات روی آن محاسبه شده

با سلام
بستگی به دادخواست و رای صادره از دادگاه دارد ولی در قسمت اجرا مطالبه قیمت به نرخ روز به درخواست شما مرتبط است