تهمت ورود به عنف به ما زده شده، آیا میتوانیم شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۴ #00939834

سلام و وقت بخیر.
خواهر من خودروی شخصی من را بدون اجازه از منزل پدری من برده و بعد از چند ماه استفاده از آن و درخواست های مکرر اعضای خانواده برای بازگرداندن خودرو، از پس دادن خودرو امتناع کردند. ایشان با تمام اعضای خانواده مشکل دارند و تنها در یک مجتمع آپارتمانی زندگی میکنند. ظهر یک روز من با همراهی پسر ایشان و یک برادر خودم به محل زندگی ایشان رفتیم و خودروی خودم را پارک شده در کوچه دیدیم و خودرو را آوردیم. حال ایشان شکایت کردند که نیمه شب وارد ساختمان شده ام و خودرو را سرقت نمودم و برای این مساله یکی از همسایه هایشان هم شهادت دروغ دادند( که البته محتوای شهادتشون رو نمیدونم). قرار نهایی که برایم صادر شده است جلب به دادرسی برای ورود غیرقانونی به منزل بوده است.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
(لازم به ذکر است که دادیار از قبول شاهدهای من امتاع ورزید و گفت که لازم نیست، حال اینکه با اصرار خواهرم و خارج از جلسه دادرسی شاهد ایشان را قبول نمودند!)

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قرار جلب به دادرسی به این معناست که در دادسرا علیه شما کیفرخواست صادر شده و پس از ابلاغ وقت رسیدگی دادگاه به شما، باید به عنوان متهم پرونده ،نزد محکمه حاضر شده و از خود دفاع کنید . شهادت بر بر امر عدمی قابل استماع نمی باشد (اینکه شهادت داده شود که شما به عنف وارد منزل شخصی نشدید قابل قبول نیست) بهتر است در روز رسیدگی دادگاه شهود خود را حاضر کنید و استماع شهادت شهود را به طور کتبی از دادگاه بخواهید.
دقت داشته باشید
شما نمی توانید در این مرحله از رسیدگی علیه شاکی شکایت کنید . پس از برائت ،تحت شرایطی از جمله اثبات سوء نیت شاکی در افترا و انتساب این اتهام به شما، می توانید شکایت کنید.

در حال حاضر شما متهم هستید و باید از خود در دادگاه دفاع کنید