کارفرما بعد از گذشت ۱۰ ماه رفته به عنوان خیانت در امانت ازم شکایت کرده، چیکار باید انجام بدم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۵ #00928027

با سلام.من به مدت یک سال نیم برای یه شرکت پخش مواد غذایی کار کردم و متاسفانه یه کار زشت انجام دادم و مبلغ ۳ میلیون تومان بدون اجازه برداشتم و وقتی که کارفرما متوجه شد مبلغ ۳ میلیون رو کامل پس دادم و تسویه کردم و در برگه تسویه قید کردم که دوطرف هیچگونه حق و حسابی نسبت به هم نداریم . اما حالا کارفرما بعد از گذشت ۱۰ ماه رفته به عنوان خیانت در امانت ازم شکایت کرده و وکیل گرفته. خواستم بدونم چیکار باید انجام بدم ایا محکوم میشم یا نه؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حسب انچه شما بیان کردید ، جای نگرانی نیست و شما محکوم نمی شوید.

باتوجه به توضیحات و داشتن تسویه حساب . خیانت درامانت منتفی است

با توجه به استرداد مبلغ از سوی شما احتمال محکومیت شما ضعیف خواهد بود

سلام و ارادت
با توجه به اینکه تسویه حساب دریافت نمودید اکنون نیز با ارائه رسید به دادگاه تبرعه میشوید .

سلام باتوجه به استرداد مبلغ امکان محکومیت شما در صورت دفاع مناسب کم است