آیا با توجه به آماده نبودن ساز وکار لازم برای تنظیم سند از سوی نهادهای ذیربط اینجانب همچنان مجرم شناخته میشوم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۵ #00928005

با سلام
اینجانب یک واحد آپارتمان با قراداد پیش فروش واگذار نموده ام خریدار شکایت عدم تنظیم سند رسمی پیش فروش آپارتمان را به دادگاه داده که برای اینجانب کیفر خواست صادرشده برابر ماده ۲۳ و۲۴ پیش فروش بدون تنظیم سند رسمی جرم می‌باشد، که ۹۱ روز تا یکسال حبس و یا دو تا چهار برابر وجه دریافتی میبایست پرداخت شود، را بهمراه دارد،لذا بدلیل آماده نبودن ساز و کار تنظیم سند رسمی بدلیل عدم صدور شناسنامه فنی وملکی از طرف شهرداری ونظام مهندسی تا اتمام پایانکار ساختمان واخذ پایانکار، دفاتر اسناد رسمی قادر به تنظیم سند رسمی نمیباشد که عملا تنظیم سند رسمی از اراده اینجانب خارج می‌باشد.
حال آیا با توجه به آماده نبودن ساز وکار لازم برای تنظیم سند از سوی نهادهای ذیربط اینجانب همچنان مجرم شناخته میشوم ومستحق اعمال قانون برابر مواد فوق می‌باشم یا نه آیا امکان تبرعه اینجانب از جرم انتسابی هست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ،مستحضر باشید که آنچه در دفترخانه تنظیم شده، همان قرارداد پیش فروش است،نه سند رسمی.

سلام
آنچه در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم می شود در واقع همان قرارداد پیش فروش است که در بنگاه تنظیم کردید نه سند رسمی مالکیت

منظور از پیش فروش آپارتمان با سند رسمی حضور در دفاتر اسناد رسمی و رسمیت دادن به قرارداد پیش فروش هست و سند اصلی ساختمان که نیاز به سازوکار و شرایطی دارد را در برنمیگیرد