چگونه می توانم بابت مغازه ای که هنوز تحویل داده نشده است اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۵ #00922806

با سلام بنده در سال ۹۱ مغازه ای را پیش فروش کردم و قرار بود مغازه دو سال بعد به ما تحویل داده شود و ۱۸۰ میلیون تومان پول بابت خرید مغازه پرداخت کردم و تا به امروز مغازه به ما تحویل داده نشده است. آقایی که مغازه را ازشون خریدیم چون بابت ساخت این مغازه ها در پاساژ از بانک وام گرفته بود و نتونست تسویه بکند و در دادگاه هم اعلام ورشکستگی کرد و چند سالی به زندان افتاده بود و آزاد شد . مغازه به ما که تا به امروز تحویل داده نشده ولی دو باب مغازه از این پاساژ به دو نفر تحویل داده شده و ما نمیدانیم این دو نفر چطور مغازه را تحویل گرفتند و ما همچنان منتظر تحویل هستیم . خواهشمندم لطفا پاسخ من را جامع و کامل بدهید.

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی دادخواست الزام به تحویل بدهید

سلام اگر معامله شما قبل از وقوع توقف یا صدور کم ورشکستگی فرشنده منعقد شده می توانید تقاضای الزام ایشان به تحویل و تنظیم سند را بدهید
اما اگر بعد از تاریخ مزبور بوده است میتوانید تقاضای اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن پرداختی را بدهید

سلام دوست گرامی
اینکه تاریخ ورشکستگی و تاریخ دقیق توقف تاجر بسیار مهم است تا ببینیم به معامله شما تسری دارد یا خیر
و شما می توانید دادخواست فروشنده به الزام به تنظیم سند و اخذ پایانکار و الزام به تحویل را بدهید

با سلام چنانچه تاریخ حکم توقف و ورشکستگی فروشنده بعد از خرید مغازه شما باشد ورشکستگی به خرید شما تسری پیدا نمیکند و شما میتوانید دادخواست الزام فروشنده به تحویل مبیع را مطرح نمایید در غیر این صورت چنانچه اثبات شود معامله انجام گرفته از سوی شما در زمان توقف و ورشکستگی طرف مقابل بوده این معامله قابل ابطال خواهد بود.

متاسفانه پاسخگویی به سوال شما بدون بررسی رای دادگاه و مدارک دقیق نخواهد بود و شما میتوانید الزام به تحویل مبیع بدهید