آیا با وجود استرداد سند٬ معامله منعقد شده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۰ #00898925

سلام
در یک مبایعه نامه فروش خودرو در تاریخ ۱۵ شهریور صرفا یک میلیون بیعانه پرداخت شده و فقط امضای فروشنده هست
و در تاریخ ۱۶ شهریور بنگاه دار که خریدار ماشین بوده و بیعانه داده بود٬ سند خودرو رو به عنوان امانت میگیره تا اقساط رو استعلام کنه و چون اقساط طولانی بود سند رو مسترد میکنه
با وجود اینکه دو امضا در دو تاریخ درج شده
و امضای دوم در قسمت خریدار درج نشده و در قسمت مالک بنگاه درج شده و نوشته شده سند امانت گرفته شده و نمیشه گفت به عنوان خریدار امضا کرده چرا که خریدار سند رو امانت نمیگیره٬ ایا با وجود استرداد سند٬ معامله منعقد شده؟

۲_شماره موتور و شماره شاستی اشتباه نوشته شده یعنی نیمی از ارقام نوشته نشده و تاریخ پرداخت ثمن هم معلوم نیس چون مقرر بود اقساط بیرون بیاد تا بتونیم قیمت رو تعیین کنیم
ایا بیع مجهوله؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توضیحاتتان نحوه معامله رامشخص نکرده است ولی اگر صرفا یک نفر قرارداد را امضا کند بیفایده است

قرارداد فوق ایرادات اساسی دارد که باید دقیق بررسی گردد

سلام
سلام با توجه به مواردی که توضیح دادید و متفاوت بودن زمان امضا ها و در نتیجه عدم توالی بین ایجاب و قبول و مجهول بودن نحوه پرداخت ثمن ، قرارداد مذکور با مشکل مواجه است با این حال بدون ملاحظه اسناد و مدارک و شنیدن ادعاهای احتمالی طرف مقابل اظهارنظر قطعی میسر نیست.