در صورت عدم حضور وراث دادگاه چه تصمیم میگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۰۷۴ #00891661

زمینی را با مبایعه نامه معامله کردم .اما قبل سند زدن.. فروشنده فوت کرده و حالا قصد طرح دعوا میخوام بکنم بر علیه وراث متوفی و الزام به تنظیم سند..
سوالم مشخصا اینه که تو مراحل رسیدگی دادگاه زمانی که اصالت مبایعه نامه ثابت بشه و بعدش چی میشه؟
دادگاه وراث فروشنده رو الزام به تنظیم سند می کنه؟
بیان رضایت بدن که سند به نام من بخوره؟
خود دادگاه میگرده دنبال وراث ایشون ؟
چون من اصلا نمیدونم وراثش کجا هستن و شنیدم ۳ تا هستن و اصلا معلوم نیست کجان..اگه دادگاه پیداشون کنه و اونا اصلا نیان دادگاه و توجهی نکنن اون موقع چی میشه؟ الزام به تنظیم سند توسط نماینده خود دادگاه انجام میشه؟ مرسی

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زمانی اصالت مبایعه نامه تایید شد وراث ملزم به تنظیم سند هستند

سلام
قبل از تنظیم سند رسمی فوت کنند در این حالت باید دادخواست خود را به طرفیت ورثه طرف معامله تقدیم نماید ضمنا گواهی انحصار وراثت شخص متوفی نیز باید ضمیمه دادخواست باشد.
الزام به تنظیم سند توسط نماینده خود دادگاه انجام می شود

با سلام ووقت بخیر
دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت وراث متوفی دهید و مبایعنامه به روئیت دادگاه میرسد و باید مشخصات وراث و گواهی انجصار وراثت متوفی را داشته باشید درصورت عدم ادرس صحیح و عدم دسترسی ممکن هست نشر آگهی شود و بعداز آن حکم الزام به تنظیم سند صادرشود .