لطفا راهنمایی کنید چه سندی بنویسیم که فردا ادعا نکنند و آیا امضا برادرم را میخواهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۰۲ #00884267

سلام
پدرم ۸۵ سال سن دارد و ناشنواست و زن اولش چند سال پیش مرد و از زن اول سه فرزند دارد،بعد در سن ۴۵ سالگی زن دوم گرفت که سنش خیلی کم بود ۱۸سال بود که مادر من است و سه فرزند دختر هستیم،الان خانه ای در حال ساخت داریم که فرزندان زن اول همگی ازدواج کرده اند و خانه را بنام مادر نمیزنند هرکدام میگویند سهم داریم از خانه،حق مادرم که جوون بوده و چند سال زحمت کشیده را نمیدهند،طمع به خانه دارند،برادرم که از زن اول است می‌گوید نمیشه و خانه سهم ارثی ماست،و نیم دنگ هم در قباله زن برادرم زده شده از خانه،خلاصه از این خانه کوچک نمیگذرند و حق مادرم را بدهند طمع دارند،پدرم راضی است ولی چون ناشنواست برادرم میگوید امضا منم میخواهد ولی امضا نمیکنم بزنم به نام مادرتون چون اونا همه سهم میخواهند. الان از شما کمک میخواهم مادرم خیری از این زندگی ندید خیلی زحمت کشید و خیلی جوون بود الان نباید حق مادرم را بدهند،خدا هم راضی نیست منم نمی‌دونم چیکار کنم میترسم فردایی صد سال دیگه پدرم نباشه،خانه را بفروشند و چیزی به مادرم ندهند و بگویند برو پیش دخترت ما خانه را میخواهیم تقسیم کنیم.
چیکار کنیم حق مادرم را بدهند,دلم میخواهد مادرم خوشحال باشد،ما هیچ پشتوانه ای جز خدا نداریم به خدا توکل میکنیم.

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارث بعد از فوت موضوعیت دارد

اساسا تا زمان حیات پدرتان موضوع ارث و سهم منتفی بوده و موضوعیت ندارد و ایشان میتواند اموالش را به نام هرکس که بخواهد منتقل کند . در ضمن حتی در صورت فوت پدر نمیتوانید برای مادرتان مازاد بر یک هشتم سهم الارث و همینطور مطالبه مهریه حق مضاعفی مطالبه نمایید .

تا زمانیکه پدرتان در قید حیات است و سلامت روانی دارد نمیتوان سهم الارث را تقسیم نمود

درود
تا زمانی که پدرتان در قید حیات است سهم الارثی تقسیم نمی شودـضمنا اگر پدرتان در سلامت روانی به سر می برد معامله وی امضا پسرش را نمی خواهد.