آیا همسرم میتواند شکایت اعاده حیثیت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۶ #00846235

باسلام و خسته نباشید
من و همسرم مدتی هست که اختلاف پیدا کردیم و دلیل این اختلاف هم خیانت همسرم است که با زن دیگری است.و من چند ماه است که خانه پدرم هستم.من تصمیم گرفتم که زمانی که آنها با هم به خانه رفتند با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و دستگیرشان کنم. فقط نمیدانم که آن زن را صیغه موقت کرده یا نه.اگر آن زن را صیغه کرده باشد و من با مامور به درب منزل بروم آیا همسرم میتواند شکایت اعاده حیثیت بر علیه من کند؟

مشاوره حقوقی افترا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مورد ذکر شده از موجبات درخواست اعاده حیثیت نمی باشد .

با سلام
نه خیر نمیتواند بعنوان اعاده حیثیت علیه شما شکایت نماید زیرا اولا بدون اذن و اطلاع شما ازدواج کرده و نیز اینکه چون به دلیل اینکه شما از زندگی خود دفاع نموده اید و بخاطر دیدن همسرتان به شخص نامحرم اقدام به گزارش نموده اید .