اخذ سهم الارثم به شکل قانونی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۰ #00830168

با سلام.
پدرم دو سال و ۷ ماه پیش فوت کرد. مادر در ابتدا به بهانه ی پرداخت دیون، از پرداخت سهم الارث ما دخترها امتناع کرد. حدود یک سال بعد کاملا اتفاقی فهمیدیم بدهی ها تمام شد از پدرم یک مغازه و یک ساختمان ۵ واحدی به جا مانده. که از همه یشان اجاره گرفته میشود از مادرم خواستم حالا که بدهی ها تمام شده اجاره ها طبق سهم الارث تقسیم شود اما هر بار به شدت و کاملا کوبنده مخالت مخالفت میکند. یک بار من را از خانه بیرون کرد بار آخر توضیح دادم زندگی خیلی سخت شده و این انصاف نیست که سهم من را با دو بچه نمیدهد اما باز مثل گذشته رفتار کرد. تصمیم گرفتم قانونی اقدام کنم. ما دو دختر و دو پسر هستیم. پسرها کاملا از اموال فیض میبرن اما به ما دو دختر به سختی چیزی میرسد. دوست ندارم حرمت ها شکسته شود. میخواهم بدانم ۱-قانونی چه کار میتوانم بکنم. ۲- اگر قانونی اقدام کنم رفتار قانون با مادرم چطور خواهد بود.

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا گواهی انحصار وراثت را دریافت و سپس بابت تحریر و تقسیم و فروش ترکه اقدام نمایید.
مادر سهم خودش که یک هشتم هست را میبرد .
بابت ایام تصرف وراث تقاضای اجرت المثل ایام تصرف ملک مشاع به نسبت سهم الارث نیز میتوان داد .