وقت نظارت به لحاظ عدم وصول نظریه پزشکی قانونی یعنی چه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱,۷۷۴ #00798910

با سلام.در پرونده ای بنده به عنوان شاکی از پزشکی قانونی بعد از ۱۰ روز از حادثه گواهی گرفتم.حال از طرف دادسرا ابلاغیه ای برایم ارسال شده به این مضمون :( وقت نظارت به لحاظ عدم وصول نظریه پزشکی قانونی تجدید شد). این یعنی چی؟ خیلی ممنون

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نظریه پزشکی قانونی را به مرجع قضایی تقدیم نمایید.

وقت نظارت برای وصول پاسخ پزشکی قانونی تعیین شده است و تا رسیدن پاسخ مزبور اقدامی خاص در پرونده متصور نخواهد بود

تعیین وقت نظارت دستوری است که رییس دادگاه به دفتر دادگاه میدهد تا پرونده را جهت بررسی در اختیار قاضی قرار دهد و نیاز به اقدام خاصی از سوی طرفین نیست، در این مورد معنای آن چنین است که چون در وقت نظارت قبلی هنوز نظریه پزشکی قانونی به دادگاه نرسیده بنابراین وقت دیگری تعیین شده است.

درود
یعنی چون نامه پزشکی قانونی واصل نشده وقت نظارت را تمدید کرده اند.

با درود نظریه پزشک قانونی باید واصل شود تا شعبه بتواند تصمیم گیری نماید

سلام، به دلیل این که نظریه پزشکی قانونی واصل نشده، وقت دیگری جهت رسیدگی به پرونده و رویت نظریه پزشکی قانونی در نظر گرفته شده است.

وقت نظارت(وقت احتیاطی)ویژه دادگاه هست جهت انجام مواردی درپرونده شما هم به لحاظ عدم وصول نظریه پزشکی قانونی تاوصول شود احتمال صدور رای قبل ازسرریدوقت نظارت هست