دادگاه تنها بدلیل اینکه بیمه نامه بنام برادرم است از خودرو رفع توقیف نمیکند و هر بار پرونده را به شورا برگشت میدهد؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۹ #00732418

باسلام
۳ سال پیش خودرو ۲۰۶ برادرم را خریداری نمودم ۳ ماه پیش بدلیل بدهی برادرم خودرو توقیف شد در صورتی که بجز بیمه نامه هیچ چیز خودرو بنام برادرم نبود و من از صاحب اصلی سند ۳ سال پیش وکالت نامه محضری گرفتم و چون بنده خودروی دیگری دارم برادرم جهت انجام امور کاری مشترکمان به امانت از خودرو استفاده مینمود و بیمه ان را بنام خود ثبت نموده حال دادگاه تنها بدلیل اینکه بیمه نامه بنام برادرم است از خودرو رفع توقیف نمیکند و هر بار به بهانه های مختلف و بدون رای بر اعتراض ثالث بنده پرونده را به شورا برگشت میدهد مگر اینطور نیست که بیمه نامه مالکیت نمی اورد ممنون میشم راهنمایی نمائید
کمال تشکر وقدردانی را دارم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادله ومدارکی دال بر اثبات مالکیت خود ارایه دهیدعلی القاعده باید رفع توقیف شود

با درود بیمه نامه نشان از مالکیت ندارد، لیکن می‌بایست به اعتراض ثالث رسیدگی گردد.

درود بر شما، به هرحال بایستی با اعتراض ثالث اجرایی، اقدام نمایید و این ادعا را به طرق مختلف، اعم از ارائه مدارک، مستندات و شهود، مالکیت خود را اثبات کنید.

سلام وقت بخیر
شما باید برای اینکه ثابت کنید مالک خودرو شما هستید دلایلی ارائه دهید و صرف بیمه نامه دلیل بر این امر محسوب نمی شود
و دادگاه نمی‌تواند صرفا به اتکای بیمه نامه را به نفع شما صادر کند
ولی به هر حال تکلیف دارد راجع به اعتراض ثالث شما رای صادر کند و این رای قابل تجدید نظر خواهی می باشد
شما می توانید به تصرفات خود بر اتومبیل مذکور و اگر شهودی برای خرید دارید به شهادت آنها و نیز چنانچه پرداختهایی به برادرتان بابت خرید داشته‌اید به آنها استناد کنید تا دادگاه دلایل شما را بررسی کند