به علت بدهی لیزینگ بیمه خسارت منو نداد، چکار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۷ #00712890

با عرض سلام و خسته نباشید.
من ۸ ماه پیش خودرو نیسان وانت را از شخصی خریداری کردم که او هم از شخصی دیگر خریداری کرده بود. (از صاحب سند). سند ماشین فوق در رهن لیزینگ بود. من کل پولی که در قولنامه قید کردیم را پرداخت کردم و در قولنامه حرفی از مبلغ بدهی ذکر نشده. از طرف دیگه برادر صاحب سند ۱ توافق نامه دیگه با من نوشت مبنی بر اینکه خودرو فوق ۱۴ ملیون بدهی لیزینگ داره که با دیرکرد شده ۲۲ ملیون که
و ۱۴ تومن بدهی بر عهده من و دیرکرد به عهده خودشان باشد.
بعد چند وقت خواستم از بیمه بدنه استفاده کنم ولی به علت بدهی لیزینگ بیمه خسارت منو نداد.
برای تصفیه لیزینگ از نمایندگی سوال کردم فهمیدم بدهی ماشین ۵۶ ملیون بوده و به دروغ گفتن ۱۴ تومن بدهی داره.
الانم چند ماه که هیچ اقدامی نمیکنند.
لطفا راهنمایی کنیید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی بیمه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اظهارنامه خود را مطرح کنید

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید

خواسته ی خویش را با ارسال اظهارنامه اعلام نمایید.

خواسته خود را با ارسال اطهارنامه اعلام کنید

برای موضوع فوق دو روش خواهد بود:
۱پرداخت بدهی به بانک را انجام دهید و سپس علیه فروشنده خودرو دادخواست مطالبه وجه با خسارات وارده را طلب کنید
۲با ارسال اظهارنامه بدون اینکه پرداخت داشته باشید برای پرداحت بدهی از سوی فروشنده متذکر شوید در صورت عدم اقدام اقامه دعوی را از طریق ثبت در دفاتر خدمات قضایی پیگیری کنید.

با سلام. اظهارنامه ای به ایشان ارسال کنید و درخواست تعیین تکلیف در خصوص موضوع کنید در غیر این صورت میتوانید مبلغ را پرداخت کنید و علیه ایشان دادخواست حقوقی دهید یا اینکه الزام ایشان را به پرداخت بدهی لیزینگ از دادگاه درخواست کنید.