چگونه میتوانم با حکم تامین اموال قبل از ابلاغ اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۱ #00707693

جنس فروختم به همکار بدون فاکتور امضا شده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی تامین خواسته در مرجع قضایی مطرح نمودهلذا با پرداخت خسارت احتمالی می توانید توقیف قبل از ابلاغ را انجام بدهید

تامین خواسته یعنی اقدام فوری مبنی برتوقیف اموال قبل از جلسه رسیدگی .‌لذا با پرداخت خسارت احتمالی می توانید توقیف قبل از ابلاغ را انجام بدهید

باسلام
برای تامین خواسته(توقیف اموال) قبل از ابلاغ، کافی است مستند به ماده ۱۱۷ قانون آیین دادرسی مدنی، درخواست اجرای قرار،قبل از ابلاغ را بنمایید.
و برای احتیاط بیشتر، شفاها هم موضوع دستور را به مدیر دفتر یاداوری کنید.
بعضا غفلت نموده و برحسب عادت،ابلاغ الکترونیکی میفرستند.
برای جلوگیری ازین امر، میتوانید اساسا کد ملی طرف را در پرونده خود اعلام و ارائه نکنید تا بدوا قرار اجرا و منجر به توقیف اموال و حسابهای طرف گردد. و پس از آن جهت سهولت ابلاغها، کدملی طرف را ارائه کنید.
امیدوارم توضیحات ،مفید فایده گردند.
موید باشید

بایستی تامین خواسته در مرجع قضایی مطرح نموده و با تودیع درصدی از خسارت احتمالی در صندوق دادگاه چنین دستوری را اخذ نمایید.

برای دریافت پاسخ مناسب نیاز به توضیحات بیشتری وجود دارد ولی به طور کلی اگر مطالبه وجه اجناس فروخته شده را می خواهید اگر شاهد دارید دادخواست مطالبه وجه و تقاضای تامین خواسته نمایید و با پرداخت خسارت احتمالی می توانید توقیف قبل از ابلاغ نیز انجام بدهید