با توجه به رای دادگاه اگه رضایت شاکی رو بگیرم اون یک سال حبس تعزیری بخشیده میشه یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۲ #00697012

سلام. لطفا با دقت بخونید

خداشاهده من بی گناه هستم و فقط بازی کلش اف کلنز فروختم و یک ---- پول از حساب شخصی دیگه زد حسابم بعد یک سال و نیم تازه ابلاغیه اومد و توی مراحل تحقیقاتی اصلا پلیس فتا منو نخواست برای توضحیات و دفاع از خودم......من از کلیه چت های تلگرام با خریدار که شماره داخل ایران داشت و همچنین تماس تلفنی که خریدار با شماره داخل ایران به من زنگ زدم هم از یه گوشی دیگه فیلم گرفتم که هم شماره طرف و هم صحبتی که در مورد خرید بازی کردیم ضبط شده و دارم
اما با وجود این مدارکم منو محکوم کردند باید چیکار کنم اون حبس بخشیده بشه خواهش میکنم با دقت بخونید و کمکم کنید
درخصوص اتهام آقای XX فرزند XX دایر بر کلاهبرداری رایانه ای به مبلغ ۷۴میلیون لایر موضوع
شکایت آقای YY با توجه به مجموع اوراق پرونده،ازجمله شکایت شاکی گزارش مرجع
انتظامی، مالحظه کیفرخواست صادره از دادسرای عمومی و انقالب شیراز و با توجه به استعالمات انجام شده از بانک و همچنین توجها به مالحظه پرینت تراکنش حساب مربوطه و دفاعیات بالوجه متهم و سایر قرائن و امارات موجود دادگاه
بزهکاری متهم را محرز دانسته با توجه به وضعیت مرتکب و تاثیر تعزیر بر روی وی باستناد به ماده ۷۴۱ قانون مجازات اسالمی متهم را به تحمل یک سال حبس تعزیری و رد مبلغ فوق در حق شاکی محکوم می نماید.رای صادره حضوری و ظرف ۲۰ روزپس از ابالغ قابل تجدید نظر خواهی در محاکم تجدید نظر استان فارس می باشد.
رئیس شعبه کیفری۲ شیراز

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اول نسبت به رای اگه اعتراض داری با توجه به مستندات اقدام کنید
دوم با توجه به رضایت شاکی در خواست تعدیل ،کاهش مجازات از مرجع صدور رای اقدام فرمایید