به نظر شما اگر طلاق را اجرا کنم بهتر است یا در دفترخانه ثبت موقت کنم تا ایشان درخواست بدهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۹ #00685637

از تیرماه ۱۳۹۸ همسرم را از منزل بیرون کردم و با توجه به اجرا گذاشتن مهریه، آن را به ایشان پرداخت کرده و جهت ادامه زندگی به خارج از کشور رفتم. با توجه به فرصت کم و مشکلات دیگر نتوانستم بر روی عدم تمکین کار کنم. از طریق وکیل درخواست طلاق دادم و هم اکنون رای دادگاه نهایی شده و به پرداخت نفقه ماهیانه ۶۰۰ تومان و ۱۰ میلیون تنصیف اموال برای طلاق ملزم شدم.
بصورت ماهانه مبلغ ۵۰ هزار تومان برای جلوگیری از شکایت ترک انفاق به حسابش پرداخت می کنم. به نظر شما اگر طلاق را اجرا کنم بهتر است یا در دفترخانه ثبت موقت کنم تا ایشان درخواست بدهد؟
با توجه به امکان طرح مکرر شکایت ترک انفاق و نبودن اینجانب در ایران، آیا ریسک طلاق ندادن بالاست؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه رابطه بین خودوهمسرتان راتمام شده میدانید بهتراست رای دادگاه رااجراکنید و زندگی خود وایشان رادرگیر اختلاف ودادگاه نسازید

با سلام
پینهد میشود اگر قصد طلاق دارید و مهریه را نیز پرداخت کرده اید،مابقی نفقه را نیز پرداخت نمایید

برای اتمام حجت فعلا طلاق را اجرا نکنید فقط در دفتر طلاق ثبتش کنید تا مهلت اجرا حفظ شود سپس با مهرورزی همسر مهربان خود را ترغیب به بازگشت نمایید

با توجه به اینکه مهریه را پرداخت نموده اید بهتر است کار را تمام کنید و طلاق را به صورت کامل ثبت نمایید.