مرحله بعد از اجراییه چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۷ #00664046

با سلام خدمت اساتید گرامی. از شخصی چندین فقره چک صیادی دارم که چکها برگشت و احراییه صادر شده و طرف نه پولو داده و نه اعسار داده. حالا راهنمایی میخوام که بهترین کار چیه که انجام بدم در مرحله اجرای احکام و روشش چطوره.با تشکر از اساتید محترم

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از تشکیل پرونده اجرایی باید درخواست شناسایی اموال را مطرح کرده و نامه های استعلام از شماره گذاری راهور ناجا ، کلیه بانکها و اپراتورهای تلفن همراه را دریافت نمایید . در صورتی که مستند به استعلامهای مذکور اموالی از مجکوم علیه شناسایی نشود ، امکان اعمال ماده ۳ قانون محکومیتهای مالی و دریافت دستور جلب محکوم علیه وجود خواهد داشت .