نحوه دریافت ارث چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۷ #00632484

پدرم شهید شده آیا من از اموال پدر بزرگم ‌ارث به من می‌رسد یا نه

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود شما ارث نمیبرید

سلام.اگر پدر شما قبل از پدر بزرگتان به شهادت رسیدن شما ارث نمی برید.

فوت پدر شما قبل از پدر بزرگ شما مانع ارث بردن شما خواهد بود

باسلام
اگرپسرزدوترازپدر فوت کند به خانواده پسر ارث نمی رسد

در صورتیکه پدر شما قبل از پدربزرگتان شهید شده باشند از ایشان ارث نخواهند برد و مسلما فرزندان ایشان نیز از اموال پدربزرگ ارثی نمیبرند موفق و پیروز باشید🙏

سلام اگر پدر شما قبل از پدربزرگ فوت کردند به شما ارث نمی رسد.

باسلام واحترام ...درصورتی که پدر بزرگ شما قبل از پدرتون فوت کرده باشد شما قائم مقام پدرتون میشوید وازاموال پدر بزرگتون سهم الارث میبرید