میتوان در متن قرارداد عدد توافقی نوشته شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۰ #00611589

با سلام
اینجانب در شرکتی مشغول به کار شده ام که حقوقی را توافق کرده ایم اما برای کاهش هزینه ها حق بیمه را پایه اداره کاری واریز میکنند و طبق دریافتی نیست و درخواست امضای قرارداد با مبلغ پایه نیز دارند تا کسی شکایت نکند راهی میتوان ارائه داد که در متن قرارداد عدد توافقی نوشته شود و در عین حال ذکر شود که بیمه پایه رد خواهد شد که هر دو طرف نگرانی بابت شکایت و عدم پرداخت حقوق توافقی نباشیم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید بر مبنای مبلغی توافق نموده اما در اسناد کمتر از آن را دریافت نمایید. در نظر داشته باشید که مناسب تر است که قراردادی مبنی بر این توفق منعقد نمایید.

سلام ؛
این امر برای کارفرما تخلف است .

شما میتوانید درقرارداد حقوق پایه را بنویسیدو بابت حق تخصص مبلغ مورد نظر را ذکر کنید