آیا من میتوانم شرط بگذارم برای رضایت که بنگاهدار همه یا مقدار بیشتر خسارت را به جز کمیسیون بپردازد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۴۷ #00611232

با سلام چندی پیش خرید ملکی انجام دادم و مبایعه نامه هم تنظیم شد، قبل از اینکه پول را کامل پرداخت کنم متوجه شدم ملک مشکلات بسیاری دارد
مشکلات حقوقی داشت، سازنده هم حاضر نبود سند بزند، ملک در رهن بانک بود و بنگاه کد رهگیری نداده بود در صورتی که رسمی شده بود، و کمیسیون چند برابر از من در بنگاه گرفتن که رسیدش هم دارم،

با کلی ضرر فسخ کردم، ده میلیون کمیسیون را بنگاه پس نداد، مجبور شدم به فروشنده ملک سی میلیون تخفیف بدهم که برای فسخ همکاری کند و همچنین، بیست و هشت میلیون فروشنده چک بدون تاریخ و امضا داد بهم از جایی که سرمایه گذاری کرده بود. فروشنده آدم بسیار شریفی هست و تمام تلاش رو کرد که من به حداکثر پول خودم برسم و واقعا خدا خیرش بده، فروشنده گفت که مشکلات ملک رو به دلال و بنگاهدار گفته بود و حتی خود فروشنده هم شاکی هست از بنگاهی چون ایشونم پول رو سرمایه گذاری کرده بود جایی و با ضرر فسخ کرده بود

من پیش اتحادیه شکایت بردم و بنگاهدار احضار شد، الان بنگاه دار همکاری نمیکنه درست و میگه از ده میلیون کمیسیون هشت میلیون به دلال داده و دلال باید بپردازه

من تو این معامله یکجورایی به خاطر اعتماد از ۲۶۰ میلیون تومان پولم یک جورایی هفتاد میلیون ضرر مالی کردم
اگر بنگاهدار قبول نکرد و فرض بر اینکه مشاور املاک پلمپ شد، آیا بعد از پلمپ شدن اصلا پولی دست من را میگیرد،

با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر با بررسی مستندات احراز شود بنگاه دار مسبب میباشد می‌توان علیه او اقدام حقوقی کرو

در صورتیکه تخلف متصدی بنگاه از سوی اتحادیه ایید شود میتوانید از باب مسئولیت مدنی دادخواست مطالبه ضرر و زیان را مطرح نمایید .

بنگاه دار واسطه است صرفا در صورتی می توان دادخواست مطالبه خسارت علیه بنگاه دار مطرح نمود که بنگاه دار مقصر باشد

درود بر شما
در صورت داشتن مدارکی جهت اثبات تقصیر بنگاه دار ،جهت مطالبه خسارات ناشی از فسخ دادخواست دهید .

درود
می توانید دادخواست مطالبه وجه و خسارت بدهید اگر بنگاهدار مقصر فسخ بوده است.